Kaikki palvelut

InspiredImages from Pixabay.jpg
Intuitiivinen energiahoito ja kanavointi

Intuitiivinen energiahoito on tapahtuma, jonka aikana hoitaja  välittää energiaa ja informaatiota.

 

Hoitaja tuo hoidon yhteydessä myös sanallisia viestejä. Energiahoito vaikuttaa niin fyysisen kehon kuin eteerisen kehon (energiakeho) tasolla. Energiahoito mm. avaa kehossa olevia energiatukoksia. Hoidossa aktivoidaan myös omaa kehoa parantamaan itse itseään. Energiahoitoa vastaanottava on yleensä makuuasennossa. Energiahoito ei sisällä koskettamista, vaan hoito tapahtuu täysin energiatasolla.

Kanavointi on henkilökohtaisesti tapahtuva konsultaatio, jossa kaikki viestit tulevat kanavoituna. Voit halutessasi esittää kysymyksiä tai nimetä teemoja.

Yksityistilaisuudet ovat mahdollisia. Useimmiten silloin pidetään ensin 45 - 60 minuutin ryhmämeditaatio/ryhmähoito ja sen jälkeen 15 - 30 minuutin kanavoinnit / hlö.

Title Goes Here

I’m a paragraph. Double click

me or click Edit Text. It's easy  to make it your own.

Learn More
Kurssit

Kaikki Valonpisaran kurssit ovat Vahva Minä™ Hyvinvointiopiston tarjonnassa.

Valonpisaran kurssisivuiltakin ne toki löytyvät.

Voit osallistua valmiille kursseille tai tilata omalle porukallesi yksityiskurssin. 

Yksityisopetus

Kaikki Valonpisaran kurssit on mahdollista toteuttaa yksityisopetuksena. Sinulle voidaan myös yhdessä rakentaa oma kokonaisuus, joka vahvistaa juuri sinulle ajankohtaisia ominaisuuksia ja kykyjä.

Voit myös kouluttautua vaikkapa energiatyöskentelyn ammattilaiseksi tai ohjattujen meditaatioiden vetäjäksi yksityisopetuksessa.

Meditaatiot

Meditaatioiden ohjaaminen, meditoinnin kouluttaminen  ja meditaatio-ohjaajien kouluttaminen kuuluvat myös palveluihini. 

Meditointi on kuin ryhmähoito, jossa jokainen meditoinnin ohella saa oman energiahoidon.

Meditointikurssi antaa eväät omatoimiseen meditointiin.

Yksityisopetus on myös mahdollista ja itsenäiseen meditoinnin opetteluun löytyy Vahva Minän ™ verkkokaupasta Meditoinnin itseopiskelumateriaali.

Voit siis tulla valmiisiin tapahtumiin tai järjestää oman. Teen myös yksilövalmennusta

Luennot ja muu toiminta

Vahva Minän™ verkkokaupan valikoimassa on yhteistyössä Heidi Kotakosken kanssa laatimiani itseopiskelu- ja harjoituspaketteja. 

Luennoin mm. meditoinnista, läsnäolotaidoista, tunne- ja tietoisuustaidoista, intuition tietoisesta hyödyntämisestä sekä rentoutumisen taidosta. Työpaikoilla ja erilaisten yhteisöjen kanssa olen toteuttanut meditaatioita, rentoutuskursseja sekä hyvinvointiluentoja.

Vahva Minän™ sivuilta löytyy myös blogitekstejäni, joissa pohditaan jokaisen elämään kuuluvia asioita, mm. kohtaamisia ja rakkauden haasteita.

Vahva Minän™ kuukausikirjeestäkin löytyy kiinnostavia teemoja ja ajankohtaiset kurssi- ja tapahtumatiedot myös Valonpisaran osalta. Voit tilata kirjeen sähköpostiisi täältä.

Seuraava isompi tapahtuma, jossa olen mukana, onMinä Olen -messut helmikuussa 2021.

Hengitä rauhassa
Ole hetki siinä 
ja ota vastaan
Kaikki on hyvin
tässä ja nyt
valokuva0307-001.jpg
3.jpg
VahvaMin%C3%A4_logo_uusi_tietoiseen%20el
Opisto_logo_uusi_com.jpg