ANNE RAATIKAINEN

Opiskelijahoitoja Sipoossa tai etänä

Kiinnostuin energiamaailmasta joitakin vuosia sitten aloitettuani harjoittamaan joogaa. Joogan harjoittaminen vaikutti minuun syvästi ja tunsin harjoituksen jälkeen itseni aina kuin uudelleen syntyneeksi, paremmaksi versioksi itsestäni. Joogaa ennen olin harrastanut paljon aktiivista liikuntaa, erilaisia lajeja koripallosta pilatekseen. Pikkuhiljaa aloin ymmärtää, että tuossa onnellisuuden tunteessa, mitä en ollut koskaan aikaisemmin saavuttanut minkään liikuntaharrastukseni parissa, oli kyse energioista ja niiden tasapainottumisesta. Tämä oli omalle järjelle aluksi hyvin haastavaa ymmärtää, mutta harjoituksesta saadun vahvan kokemuksen ja sisälläni tapahtuvan tietoisuuden kasvun myötä innostukseni ja uskoni energiamaailmaan heräsi suuremmaksi.

Olemusjooga®

Oman näköistä joogaa nykypäivän tarpeisiin luon omassa OlemusJoogassani® . 
Olet lämpimästi tervetullut oppimaan kanssani lisää itsestäsi, mahdollisuuksistamme ja tasapainottumaan hoitoihin ja tunneille. 
hands-4153292_640(1).jpg

INTUITIIVINEN ENERGIAHOITO

Sipoossa tai etähoitona

30 €

45 min

(norm. 60 €)

35 €

60 min

(norm. 70 €)

hands-4153292_640(1).jpg

SUULLINEN KANAVOINTI

Sipoossa tai puhelimitse

23 €

30 min

(norm. 45 €)

30 €

45 min

(norm. 60 €)

hands-4153292_640(1).jpg

KIRJALLINEN KANAVOINTI

Kanavointi valmistuu n. viikossa

35 €

(norm. 70 €)

pituus

2 - 4 sivua

Koulutukseltani olen joogaopettaja (kundaliini 220h KRI), energiahoitaja, valtiotieteiden maisteri – pääaineenani käytännöllinen filosofia sekä kosmetologi. Olen saanut tehdä elämässäni monipuolisesti kaikenlaisia töitä tehdastyössä, hampurilaisbaarissa, siivoojana, myyjänä, 
kosmetologina ja viimeiset 11 vuotta isossa organisaatiossa, joista 9 vuotta esimies- ja johtotehtävissä. Vuodesta 2020 alkaen olen työskennellyt kutsumustyönä kokopäiväisesti omassa yrityksessäni Tmi Sydämeni Olemusvoima tarjoten jooga-, meditaatio-, ja rentoutuspalveluja. Olen kolmen adoptiokoiran Espanjan galgojen Annan, Elsan ja Eroksen äiti ja avopuoliso kumppanilleni Janille, jonka kanssa olemme kulkeneet yhteistä matkaa 18 vuotta. Tämänhetkinen kotimme on Sipoossa maaseudulla ja sieluni maisema sekä koti löytyy Hartolan Jääsjärveltä pienestä saaresta, jossa vietän mökillä paljon aikaa. Harrastuksiini kuuluu tällä hetkellä luonnossa oleilu, juoksu omaan tahtiin sekä intohimoinen lukeminen.   
 

Olin käynyt joitakin energiahoidon kursseja, mutta toden teolla tämä maailma alkoi avautumaan minulle, kun vuoden 2020 alussa rakas ystäväni ja opiskelutoverini Paula kannusti minua Annin yksityisopetukseen. Annin rakkaudellisessa ohjauksessa olen löytänyt vahvan yhteyden omaan intuitiooni ja sen tuomaan tietoon.

 

Mitä tutummaksi tuo intuition kautta tavoitettavissa oleva tiedon, mahdollisuuksien ja rakkauden maailma minulle tulee, sen hämmästyneempi olen siitä, että käytämme sitä tietoisesti niin vähän. Kuljen tätä matkaa nöyrin mielin. Vaikka olenkin oppinut ihan hirmuisen nopeassa aikataulussa paljon ja sekä elämäni että ajatteluni on muuttunut runsaammaksi ja merkitykselliseksi, tunnen silti olevani hyvin alussa tämän uuden puoleni kanssa ja jokaisen hoidon, kanavoinnin sekä jokaisessa itsessäni eletyn hetken myötä opin koko ajan enemmän.

 

Minulle hoitajana ja kanavana on tärkeää puhtaus, rehellisyys sekä sallivuus ja rakkaudellisuus kaikkia puoliamme kohtaan. Kutsumukseni on välittää luokseni tuleville vahvistusta, tasapainottumista ja syvempää yhteyttä itseensä, kannustaa jokaista kulkemaan vahvemmin omaa tietään ja löytämään sekä hyväksymään sen keitä kukin todella olemme kaikkien annettujen rakenteiden, mallien ja uskomusten alla.

Energiahoitojen ja kanavointien lisäksi opetan joogaa ja ohjaan rentoutuksia ja meditaatioita. 
Itselle rakas joogalaji on kundaliinijooga ja sitä ohjaan vakituisilla viikkotunneilla.

Tykkään kuitenkin luoda ja suunnitella tällä saralla myös uusia kokonaisuuksia ja olen kiinnostunut 
kaikenlaisista itsensä hoitamisen tekniikoista ja niiden yhdistämisestä ihmisten tarpeita varten. 
Itselle onkin mieleistä suunnitella omia rentoutushetkiä erilaisille ryhmille ja työporukoille erilaisiin 
tilaisuuksiin.

vesimeditaatio_edited.jpg

Hiljenny, palaudu ja voimaannu! 

Tällä videolla ohjaan viilentävän hengityksen harjoituksen

  • Facebook
  • Instagram

050 3300 147