top of page
< Back

Yksityisvalmennus energiatyöhön 2 tuntia

Tapaamisemme keskittyvät sinun nimeämiisi ja intuitiolla ohjattuihin teemoihin. Teemme käytännönläheisiä harjoituksia eli treenaamme juuri sitä, mitä sinä työhösi, omaan kehitykseesi sekä hyvinvointiisi tarvitset.

Yksityisvalmennus on mahdollista kahdelle tai useammalle ihmiselle kerrallaan. Mikäli osallistujia on enemmän kuin 4, kannattaa aikaa varata enemmän, esimerkiksi 4 tunnin sessio.

Ryhmänä tavatessa harjoittelu monimuotoistuu ja spontaanisti nousee enemmän kysymyksiä ja kokemuksia.

Yksityistapaamisessa voi nostaa esiin kaikenlaisia aiheita ja otamme niihin vastaan ohjausta. Kaikki nämä sessiot tehdään intuitiolla, ohjausta kanavoiden.
Intuition kehittäminen ja ohjauksen vastaanottamisen vahvistaminen ovat aina mukana näissä valmennuksissani.

Tapaamiset ovat Valonpisaran hoito- ja koulutustilassa Kannelmäessä. Osoite on Klaneettitie 6-8, 00420 Helsinki. Kannelmäen asema on vieressä, bussi kulkee talon editse ja autolla tullessa on parkkipaikkoja Klaneettitien varressa. Sisäänkäynti on Rumpupolun puolelta, päätyovesta.

Yksityisohjaus on mahdollinen myös etänä, mieluiten videoyhteydellä, puhelukin toki mahdollinen. Ohjaus on mahdollista myös Nurmijärven kirkonkylällä sekä ajoittain Porin Laviassa.

Ryhmien osalta voidaan sopia muukin paikka, katsotaan en aina omina kokonaisuuksinaan.

bottom of page