top of page

Valonpisara muut henkiset palvelut

Klaneettitie 6-8 C , 00420 Helsinki (Kannelmäki)

Sisäänkäynti Rumpupolun puolelta

Anna-Riina_Zitting.jpg
Luennot ja muu toiminta

Luennoin mm. meditoinnista, läsnäolotaidoista, tunne- ja tietoisuustaidoista, intuition tietoisesta hyödyntämisestä sekä rentoutumisen taidosta.

 

Työpaikoilla ja erilaisten yhteisöjen kanssa olen toteuttanut meditaatioita, rentoutuskursseja sekä hyvinvointiluentoja.

Vahva Minän™ sivuilta löytyy myös blogitekstejäni, joissa pohditaan jokaisen elämään kuuluvia asioita, mm. kohtaamisia ja rakkauden haasteita.

Vahva Minän™ kuukausikirjeestäkin löytyy kiinnostavia teemoja ja ajankohtaiset kurssi- ja tapahtumatiedot myös Valonpisaran osalta. Voit tilata kirjeen sähköpostiisi täältä.

Seuraava isompi tapahtuma, jossa olen mukana, on Hengen ja Tiedon messut 15. - 16.10.2022.

Henkilökohtainen tallenne_edited.jpg
Meditaatiotallenne

Yksilöllinen, tilauksesta kanavoitu äänitallenne. Tallenne toimii meditaationa tai voi olla energiahoidon kaltainen.

Tallenne toimitetaan viikon kuluessa tilauksesta. Tallennan sen We Transfer -palveluun ja linkki omaan tallenteeseen tulee sähköpostiisi. Saat tallennettua sen omalle laitteellesi tai vaikka useammalle.

Tallennusmuotona on MP4. Kesto on n. 30 minuuttia.

Voit valita myös 15 minuutin tallenteen.

Valonpisara Lahjakortti.png
Lahjakortti

Lahjakortti voi olla tiettyyn palveluun osoitettu tai valitulla summalla vapaasti valittuihin palveluihin käytettävä.

 

Voimassaoloaika on 12 kuukautta. Kortin toimitus on joko sähköpostitse tai postitan sen fyysisenä korttina annettuun osoitteeseen.

Oma ryhmäkurssi voi olla kertaluontoinen tai pidempi kokonaisuus. 

Yhden kerran teemana voi olla meditointi, rentoutuminen, itsensä kuuntelu, intuition vahvistaminen, oman sisäisen ohjauksen kuuleminen arjessa tai tietoinen läsnäolo. Teemoja voi toivoa tai voin niitä ehdottaa.

 

Oman ryhmän kanssa voi toteuttaa pidempiäkin koulutuksia, esimerkiksi energian välittämistä, energioiden lukemista tai kokonaisen energiatyöskentelyn koulutuksen. 

Kiitos viestistäsi!

Lähetä viesti

bottom of page