top of page

Tervetuloa intuition, energiahoitojen ja henkisyyden maailmaan!

Henkinen hyvinvointi on kehon, mielen ja hengen harmoniaa. Voimme omalla toiminnallamme ohjata itseämme kohti tasapainoa, eheyttä ja terveyttä. Henkisen potentiaalin ja tietoisuuden avautuminen tuo elämään uutta syvyyttä, lisää itsetuntemusta ja ymmärrystä. 


Henkinen elämäntapa

 

Henkinen elämäntapa lienee jo arkeasi tai sen pohtiminen on jostain syystä sinulle ajankohtaista. Vai millainen on tilanteesi?

Henkinen elämäntapa merkitsee meille jokaiselle eri asiaa. Yleistäen henkisyys antaa elämään kokemusta "jostain suuremmasta", silmälle näkymättömästä voimasta. Sitä voimaa löytyy itsestä ja maailmasta ympärillä.

 

Tietoisuudessa on valtavasti erilaisia tasoja, joihin yhdistymällä avautuu uusia kokemuksia tuosta näkymättömästä ja samalla luonnollisesta maailmasta. Henkisyys on avoimuutta uudelle. Henkisyys on valintaa kohdata itsensä ja toiset rakkaudesta käsin. Henkisyys on uteliaisuutta elämän ilmiöitä kohtaan ja valintaa kokea maailmaa itsestä käsin. Henkisyys on oppimista ja tutkimista sekä löytämistä ja päivittäistä valintaa elää omassa totuudessa.


Pysähtyminen

 

Pysähtyminen on lahja, jonka voit päivittäin itsellesi antaa.

 

Meditointi, rentoutushetki, haaveilu, verkkainen puuhailu tai luonnossa liikkuminen auttavat palautumaan ja saapumaan itsen äärelle. Tuntuuko, että aika ei riitä? Pysähdy siinä tapauksessa muutamaksi sekunniksi ja keskity hetki hengitykseesi. Sekin helpottaa!


Energiahoito, kurssi vai mikä?

 

Siinäpä se kysymys onkin: miten otan askeleen henkisellä polulla? Toisinaan intuitio ääni kertoo sen selvästi ja välillä ei kuulu mitään, vaikka kuinka huhuilisi!

Rohkenen suositella, että energiahoito on aina hyvä ensimmäinen askel avata yhteyttä omaan intuitioon!


Muita ehdotuksiani

Kanavointi-tyopaja-kurssi-opetus.jpg

Tilaan Valonpisaran infokirjeen

Kiitos!

Nähdään etänä tai lähitapaamisisssa!

 

Intuition vahvistaminen ja energialukutaitojen kehittäminen onnistuu myös kurssien ja työpajojen avulla.

 

Henkisten kykyjen vahvistaminen on enemmän kokemuksellista kuin tiedollista oppimista. Siksi kursseilla ja työpajoissa tehdään paljon harjoituksia, joita sitten voi toistaa omassa arjessa. 

 

Meditaatio on oiva tapa vahvistaa yhteyttä itseen ja kuulla oman intuition ääni. Meditointi on osana kaikkia kurssejani ja työpajatkin aloitetaan aina meditointiharjoituksella.

Meditointiohjausta ja rentoutusvalmennusta annan tällä hetkellä yksilöohjauksena. 

 

Jokainen energiahoito on yksilöllinen ja ainutkertainen tapahtuma. Tule sellaisena kuin olet ja anna luonnon hoitaa loput! 

Energia hakeutuu luonnostaan tasapainoon, kun siihen mahdollistuu tilaa ja aikaa. Keho osaa parantaa itse itseään ja koko olemuksessamme on tuo sama taito.

 

Energiahoito on oikeastaan sitä, että itse hoidat itseäsi mahdollistamalla energian vapaan virtaamisen.

Valonpisara.fi :n palveluihin kuuluvat energiahoito, suullinen ja kirjallinen kanavointi, kurssit ja työpajat, yksityisohjaus ja yksityistilaisuudet. Löydät tältä sivustolta lisäksi Valonpisaran kurssilaisten palveluita.

Mikäli intuitio ei vieläkään pihahda, istutaan yhdessä alas ja otetaan ohjausta vastaan!

bottom of page